Esu pakvaišusi mama 24/7

Sveiki užsukę į šį šiek tiek pasakomis ir burtais kvepiantį blogą. Tikėkimės,kad gerai praleisit laiką ir rasit įdėjų vienoje vietoje ;)



2010-02-28

Penktadienio atrakcija:)

Tai štai praėjusį penktadienį susiveikėm pramogą ... Panardėm internete ir pasidomėjom kaip gi gaminami tie Nuostabūs spalvoti kamuoliukai iš Vilnos, o iš jų ir Nuostabūs karoliukai mažoms panelėms pasipuošti. Neatrodė Sunku taip kaip yra iš tikrųjų. Na gal sakyčiau ne kiek Sunku, kiek laiko reikalaujantis darbelis ir vaikams po kurio laiko pabostantis, Nes rankytės nuvargsta. Bet atsipūtus ir išgėrus arbatos puodelį ir toliau galima dirbti. O kaip žybėjo merginos akys Kai Viskas Buvo jau baigta ... Super ... Dėl tokiu akimirkų ir verta gyventi bei prisigalvoti pramogų. Juk ir pačioms Buvo malonumas kazka naujo pamėginti bei merginom neapsakoma pramoga. Nuo ėjimo į Deko studija apsipirkti, rinktis spalvas bei įvairius priedus, iki pačio darbo ir laukimo Gaminio kabojimo ant kaklo ... Oi smagu.
Beje pamiršau paminėti, Kad darbą dirbome drauge su dar viena mama ir jos mergaite. Toks visai nemazas pulkelis gavosi.
Visos darbo eigos nekopijuosiu is interneto. Nesunku susirasti ir paskaityti. Tik įkelsiu vaizdelių su mūsų darbo akimirkomis bei galutiniu Gaminiu. Kaip pirmas blynas manau visai neprisvylęs;)




Štai kas gavosi po linksmo darbo murgdantis vandenyje ir muilo putose :) Gavosi dveji karoliai. Didesnieji mamai, o mažesnieji vyresnėlei merginai... Ir kaip jums?.. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą